Vilka vi är

SAM Solutions är ett Örebrobaserat företag som är verksamma i Sverige och Norge och har fokus på licenshantering – Software Asset Management (SAM).

SAM Solutions agerar som en oberoende SAM partner och säljer därför inte mjuk- eller hårdvara utan har fokus på att stötta både slutkunder, återförsäljare, distributörer samt kommuner med att säkerställa en hållbar och konsekvent licenshantering. 

Vi hanterar de frågor och problem kring licensiering och produkter som finns – vare sig det handlar om att förbättra inköpsrutiner, att det uppstår behov av en stöttande part vid en revisionsförfrågan eller att man inför avtalsförnyelse med Microsoft vill få nulägeskoll på miljön för att lägga licensinvesteringen på bästa sätt.

Hos oss får du en SAM-byrå med licensspecialister som har många års erfarenhet inom mjukvarubranschen. Vårt gemensamma fokus är att fungera som ett komplement till er organistaion och att man använder oss för att lösa de frågor och som är unika för er – vare sig det handlar om att skapa en nulägesanalys av licensmiljön, att få en objektiv och handledande part vid licensrevision eller en tredje röst inför (eller under) samtal med licensåterförsäljare.

Vi är en del av IntBiz Solutions AB.

Ring, skicka mail eller sms:a oss

Telefon: 019-777 12 41
Mobil: 0734-48 45 40
E-post: info@samsolutions.se

12 + 3 =