Återförsäljare

Vi samarbetar idag med distributörer, återförsäljare och tjänsteleverantörer inom mjukvara, hårdvara och IT-tjänster och genomför SAM-projekt tillsammans.

Antingen tar vi ansvar för SAM projektet för er kund från start till mål eller stöttar med specifika delar av processen. Antingen under vår flagg eller er flagg – allt efter önskan.

Software Asset Management hjälp som månadsprenumeration
Snow Admin

Täck upp era kunder med en SAM Safety månadsprenumeration,
så finns hjälpen nära till hands, precis när den behövs.

En webbaserad IT-miljöanalys hjälper kunden att få ut det mesta möjliga ut av sin IT-miljö och ger en trygg bas för kloka IT-investeringar framåt.

Administrativ hjälp för att hantera licenser i ett licenshanteringssystem och svar på licensfrågor.

Stöttning när kunden får en revisions-/inventeringsförfrågning från programvarutillverkare ingår när SAM Safety beställs till alla kvalificerade användare i kundens organisation.

Det har aldrig varit enklare att få en SAM kvalitetsstämpel på er leverans.
Läs mer>>

Stöter ni på kunder som har investerat i  Snow som SAM-verktyg i organisationen?

Vill ni erbjuda hjälp med Snow-administrationen genom ett samarbete, utan att riskera en konkurrenssituation med andra licensåterförsäljare?

Vi är en helt oberoende SAM-partner utan egen försäljning av mjukvara eller hårdvara. Vi kan vara er samarbetspartner så att kunden kan ta tillvara på Snows hela potental genom att få in rätt data i verktyget.

Kontakta oss för att diskutera ett samarbete. Läs mer>>

Annat?

Sitter ni med andra idéer eller behov för samarbete är det bara att ni kontaktar oss. Kanske behöver er organisation en egen licensgenomgång eller profilering av rutiner rörande inköp och drift inom organisationen? Kanske en direktlänk till en LicenseDesk för enstaka licensfrågor?
Vår oberoende status gör oss flexibla. Låt oss ta en diskussion! Nedan ser ni några exempel på tjänster vi kan erbjuda.

Optimeringsmodell

Vi kan hjälpa till att profilera er kunds organisation vad gäller rutiner för inköp, distribuering, drift och utrangering av mjuk- och hårdvara. Vi arbetar efter en väl beprövad modell: Software Optimization Model.

Modellen kan appliceras på allt från inköp av datorer till frågor om hur man återanvänder mjukvara/licenser samt tar hänsyn till att se över IT säkerheten ur olika aspekter.

Upplägg
Uppstartsmöte
Profilering av organisationen via formulär/intervjuer
Sammanställning
Rapportering
Vidare rekommendationer

Licensgenomgång/Revision

När era kunder blir kontaktade för en licensgenomgång kan vi hjälpa er att hjälpa dem.

Var börjar vi? Hur lång tid kommer det ta av mig från mitt vanliga arbete? Hur licensierade man SQL nu igen och har inte Windows Server ny licensmodell?

Vi på SAM Solutions har genomfört många matchningsprojekt vid en leverantörs förfrågan, så vi är bekväma med att ta ansvar från start till mål samt har den licenskunskap som behövs för stötta era säljare på bästa sätt.

Nulägesanalys

När er kund behöver ett “nolläge” att utgå från vid kommande IT-relaterade beslut. Genom att veta vad man har, vet man var man ska.

Upplägg
Uppstartsmöte
Workshop
Inventering
Analysering
Nulägesrapport

Vi stöttar från start till mål, vill ni hellre ta in oss vid speciella delar av processen går det att ordna. Vi finns där ni behöver vår insats. Allt för att göra SAM enklare och leverans till er kund så komplett och användbar som möjligt.

Ring, skicka mail eller sms:a oss

Telefon: 019-777 12 41
Mobil: 0734-48 45 40
E-post: info@samsolutions.se

10 + 9 =